............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Avset

28. srpna 2007 v 18:33 |  drůbež
4 porce: 25 dkg vařeného kuřete, 50 dkg veky (bílého chleba), olej, 1 šálek tlučených vlašských ořechů, 1 šálek nastrouhaných mandlí, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, máta peprná, kerblík, saturejka, kopr, estragon, yzop (po jedné lžíci bylinek na porci), 1/2 citrónu na šťávu, 4 lžíce bujónu (masox), 1 šálek šťávy z pečeně Maso nakrájíme na malé kousky a rychle opečeme na oleji. Bílý chléb rozkrojíme po délce, vydlabeme střídu a smícháme ji s mandlemi, polovinou bylinek, masem, šťávou z citrónu a s bujónem, s pepřem a se solí. Naplníme vydlabaný chléb, přiklopíme na sebe obě části. Polijeme omáčkou z pečeně a posypeme jemně nakrájenými zelenými bylinkami. Krájí se až na stole a podává se s hlávkovým salátem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama