............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Azu po tatarsku(ruská kuchyně)

24. srpna 2007 v 22:45 |  hovězí maso
maso 150-160 g
rozpuštěné máslo 15 g
rajský protlak 15 g
kvašené okurky 50 g
cibule 1 ks
brambory 150 g
sůl, pepř, česnek
zelená petrželka




Postup :

Hovězí nebo skopové nebo mladé koňské maso nakrájejte na kostičky 2x4 cm a opečte na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložte do hrnce, osolte a opepřte. Jemně nakrájejte cibuli a osmažte. Přidejte k masu cibulku a rajský protlak, podlijte vodou nebo vývarem. Poduste 30-40 minut.

Brambory nakrájejte na kolečka nebo hranolky a opečte do poloměkka. Přidejte k podušenému masu. Okurky zbavte kůže, jemně pokrájejte a přidejte k masu a bramborám. Poduste na mírném plameni. Hotové azu promíchejte a rozložte do talířů. Posypte sekanou zelenou petrželkou, posekaným česnekem a podávejte.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama