............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Bechyňský lázeňský měšec

28. srpna 2007 v 18:34 |  hovězí maso
4 porce: 75 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 5 dkg kečupu, 25 dkg pórku, 10 dkg měkkého salámu, 5 dkg slaniny, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 5 dl vývaru, 4 dkg hladké mouky Maso nakrájíme na plátky, hodně rozklepeme, osolíme, opepříme, potřeme kečupem, naplníme nakrájeným pórkem, salámem, slaninou, upravíme do tvaru měšce a zavážeme nití. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme měšce, opečeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Dochutíme solí a kečupem a šťávu přecedíme na měšce. Podáváme s rýží, brambory či těstovinami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama