............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Boršč vegetariánský

27. srpna 2007 v 16:42 |  polévky

Suroviny

  • hovězí vývar (bujon)
  • 1/4 zelné hlávky
  • brambory
  • červená řepa
  • sádlo
  • máslo
  • rajčatový protlak
  • kysaná smetana
  • mrkev
  • petržel
  • 2 cibule
  • ocet
  • cukr
  • bobkový list
  • pepř celý
  • nové koření
  • 5 stroužků česneku

Postup přípravy

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle s octem, cukrem a protlakem. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Vše pak smícháme dohromady a přidáme koření a vaříme dalších cca 15 minut.
Do hotového boršče přidáme utřený česnek se sádlem a sekanou petrželku. Obvykle se podává s kysanou smetanou
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama