............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Créme á la Ritz

23. srpna 2007 v 20:52 | niky |  polévky




Ingredience: 250 g brambor, 100 g pórku, 50 g cibule, sůl, 1 l slepičího vývaru, 1/4 l smetany, pažitka, 4 lžíce rajčatové šťávy
Postup přípravy: Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a ve slepičím vývaru ji uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, zeleninu propasírujeme, přidáme smetanu a rajčatovou šťávu. Osolíme, chvíli povaříme a přidáme nasekanou pažitku. Hotové necháme vystydnout a uložíme na několik hodin do chladničky. Podáváme za studena.

Počet porcí: 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama