............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Domácí kuřecí paštika

28. srpna 2007 v 21:48 |  speciality studené kuchyně

Potřebné suroviny

Suroviny uvádějte každou na nový řádek:, 1/2 kg drůbežích jater, 1 kg vepřového ovaru, sůl, mletý pepř (dle chuti), muškátový oříšek nebo květ (dle chuti), 1 pol=vková lžíce bramborového škrobu

Postup přípravy

Ovar uvaříme ve dlané vodě, vyndáme a necháme vychladnout. Z ovaru odstraníme kůži, nakrájíme na kostky a včetně jater pomeleme na masovém strojku s dírkami o průměru 2mm. Přidáme sůl a koření )dle chuti) a ve dvou decích vývaru z ovaru rozmíchaný škrob. Dobře promícháme a pak plníme do 3dl skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme jako maso, Druhá možnost je zapéci v troubě,
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama