............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Dušené vepřové plecko s mrkví

31. srpna 2007 v 17:04 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

800 g vepřová plec bez kosti v celku ,,500 g karotka (nebo sáček mražená baby mrkev),, 1kostka zeleninový bujon ,1lžička máslo ,,2 lžíčky hladká mouka, olej, sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Vykostěné, tuku zbavené vepřové plecko osolte a opepřete.V kastrolu rozehřejte 2-3 lžíce tuku, vložte maso a opečte ho z obou stran.Pak jej podlijte vodou, přidejte kostku zeleninového bujónu a duste do měkka. Když je maso poloměkké (asi po 30 minutách)přidejte k němu očištěnou karotku (nebo sáček mražené baby mrkve), ořech másla promnutý se 2 lžičkami hladké mouky a duste, až je maso měkké (cca 15 minut).
Vepřové maso podávejte s vařenými bramborami.

Chuť mrkve můžeme zjemnit přidáním smetany.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Komentáře

1 bibi bibi | Web | 31. srpna 2007 v 17:12 | Reagovat

Začalo první kolo SONP....jsi ve skupině Č.1..tak si sháněj hlásky..!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama