............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Džber s květy

25. srpna 2007 v 3:39 |  Dorty
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus, krém, potahový marcipán, ozdoby

POSTUP PŘÍPRAVY

Upečeme si korpus dle chuti den dopředu. Uděláme marcipánové ozdoby aby proschly.
Druhý den prořízneme korpus, naplníme krémem dle chuti a dotvarujeme. Celý povrch potřeme krémem dáme zatuhnout a potáhneme marcipánem.To zatuhnutí a udržování v chladu je moc důležité!! Mohlo by se stát, že by marcipán "sjel" dolů.
Dozdobíme.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama