............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Falešná želva

30. srpna 2007 v 20:09 |  drůbež
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuřecí nebo krůtí prsa, šlehačka, pórek, hořčice, vejce vařená natvrdo-jen bílky, solamyl, barevný pepř, sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso nakrájíme na kostky-cca 1,5x1,5cm a narychlo osmahneme na oleji, pouze opepříme barevným pepřem a osolíme. Když je maso měkké, "zakydneme" 1-1,5 lžící plnotučné hořčice(kdo má rád, může francouzskou). Mícháme, až se začne hořčice lehce chytat, pak zalijeme šlehačkou a provaříme. Zahustíme solamylem na střední hustotu(sosík, ne omáčku) a když je vše hotové a vypnuté, prohodíme s nakrájenými natvrdo uvařenými bílky a na kolečka nakrájeným pórkem. Nejraději to máme s kroketami. Tenhle recept jsem "okoukala" z jedné restaurace. Je to rychlý a opravdu moooc dobrý, zkuste to, ženský:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama