............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Fazole Mexiko

23. srpna 2007 v 21:31 | niky |  luštěniny
Ingredience: 1 plechovka červených fazolí, 1-2 silnější párky, špek, 2 cibule, 1 lžíce hladké mouky, kečup, sůl, pepř, česnek, koření chilli con carne
Postup přípravy: Špek nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ve vyšší pánvi nebo v hrnci. Na vyškvařeném tuku osmahneme do hněda nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájený párek, posypeme chilli con carne, rychle osmahneme a zalijeme trochou vody. Musí to trochu koukat. Osolíme a opepříme. Fazole propláchneme. Čtvrtinu jich rozmačkáme vidličkou a spolu s celými fazolemi a nasekaným česnekem přidáme k uzenině. Přilijeme kečup dle chuti a necháme vydusit vodu. Pak zaprášíme moukou. Osmahneme a podlijeme opět vodou dle potřeby. Provaříme a podáváme s chlebem. Pro zlepšení chuti můžeme přidat i kousek klobásy.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 bajuška bajuška | Web | 23. srpna 2007 v 21:36 | Reagovat

ahoj máš možnost se stát studentem nebo profesorem na bradavické škole stačí jen vyplnit přihlášku :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama