............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Feferonkový guláš z králičího masa

28. srpna 2007 v 23:44 |  králík
Suroviny: Dva králičí předky, feferonky podle chuti (a síly), 2 cibule, olej, 100 g slaniny, 2 stroužky česneku, 1 až 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 až 2 lžíce hladké mouky, mletá sladká paprika, pepř, sůl.

Postup:
Maso i s kostmi nakrájíme na kousky. Na oleji rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, na ní orestujeme kostičky cibule a maso, opaprikujeme, osolíme a opepříme, ještě trochu vše orestujeme, podlijeme vodou, přidáme utřený česnek a protlak a dáme dusit.
Těsně před koncem dušení šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou a dobře povaříme. Guláš nakonec dochutíme a na talíři jednotlivé porce posypeme nadrobno nakrájenými feferonkami. Podáváme s knedlíkem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama