............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Guláš ze zajíce

29. srpna 2007 v 14:44 |  jiné druhy mas
Suroviny
50 dkg zaječího masa
1 mrkev
1 kořenová petržel
1 malý celer
1 velká cibule
2 lžičky rybízové zavařeniny
citrónová šťáva
4 lžíce oleje
5 dkg hladké mouky
1/8 l kysané smetany
5 kuliček pepře
3 kuličky nového koření
1 bobkový list
5 kuliček jalovce
špetka tymiánu
sůl

Postup
Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, najemno nakrájenou zeleninu, všechno koření, podlijeme 1 l vody a dusíme. V průběhu dušení přidáme rybízovou zavařeninu. Když je maso měkké, tak ho vyndáme, šťávu se zeleninou a kořením prolisujeme přes sítko. Pak maso do šťáva vrátíme, přidáme trochu vody s rozšlehanou moukou. Povaříme a zjemníme kysanou smetanou. Ještě prohřejeme a můžeme podle chuti přidat citrónovou šťávu.
Podáváme s pečivem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama