............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Gulášovka

25. srpna 2007 v 0:48 |  polévky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

balíček mletého masa (hovězího) hlavička česneku sladká paprika jedna cibulka kostka masox, majoránka, 4 brambory, tuk na smažení (je lepší sádlo), kmín sůl, pepř majoránka

POSTUP PŘÍPRAVY

Na troše sádla dáme usmažit cibulku pak tam vyklopíme mleté maso a zprudka ho taky osmažíme s mletou paprikou. Musíme hlídat, aby se paprika nepřepálila (pak by to zhořklo). Podlijeme vodou do které dáme na kostky nakrájené brambory, sůl, pepř a kmín a kostičku masoxu.

necháme vařit až budou měkké brambory ... masíčko se v polévce dobře provaří. Před dokončením dáme nalisovaný česnek a majoránku. Kdo má rád polévky hustší ... může si ji malinko zahustit jíškou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama