............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

hrk hrk buchta

29. srpna 2007 v 20:54 |  moučníky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na těsto: 375 ml polohrubé mouky, 250 ml cukru, 125 ml vlažného mléka, 125 ml oleje, 2 celá vajíčka, 1 prášek do pečiva. Na krém: 1 šlehačka na šlehání, 150 ml šťávy z broskvového kompotu, 4 půlky broskví z kompotu, 1 ztužovač šlehačky, 1 instatní krém Dr.Oetker. 1 velká zavařovací sklenice

POSTUP PŘÍPRAVY

Všechny ingredience na těsto vyšleháme šlehačem do hladkého těstíčka, nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a zvolna upečeme.
Otevřeme si broskový kompot s nakládanými půlkami broskví, 4 půlky broskví si na drobno pokrájíme. Odměříme si šťávu z kompotu, nalijeme do velké zavařovačky, k tomu nalijeme šlehačku, nasypeme broskve, ztužovač a inst. krém, zavíčkujeme a šejkrujeme tak dlouho, až máme hustý krém - je to chvilenka.
Krém namažeme na vychladlý piškot a můžeme ještě postrouhat čokoládou.
DOBROU CHUŤ:-))
toto potřebujeme - vedle ve sklenici už finální krém
takto vypadá krém
upečený vychladlý piškot
na který naneseme krém
a můžeme ještě postrouhat čokoládou
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama