............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

KONEČNĚ OPRAVDU JEDNODUCHÁ modelovací hmota na dorty !!!

25. srpna 2007 v 4:22 |  náplně,krémy,polevy,zdobení....
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

balení pěnových bonbonů marsmallows, trochu citronové šťávy,moučkový cukr dle potřeby, raději více.

POSTUP PŘÍPRAVY

BONBONKY STAČÍ DÁT DO NÁDOBY SPOLU S CITRONOVOU ŠTÁVOU / NA 6- 7 KS CCA 1 POL. LŽÍCE / A VLOŽIT DO MIKROVLNÉ TROUBY
NA CHVILIČKU, ASI 20 SEKUND, SAMOZŘEJMĚ ČÍM VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ BONBONŮ, TÍM DÉLE, TY SE ROZTOPÍ A POTOM ŠPACHTLIČKOU NEBO STĚRKOU MÍCHÁTE, STRAŠNĚ SE TO LEPÍ, ALE NA TO NEDEJTE, ZASYPTE BOHATĚ MOUČ. CUKREM A POŘÁD MÍCHEJTE, NEBOJTE SE MNOŽSTVÍ CUKRU, JE HO POTŘEBA DOST, KDYŽ UŽ NEDJE STĚRKOU MÍCHAT, POPRAŠTE SI CUKREM PRAC. PLOCHU A ZPRACUJTE RUKAMA, DOKUD VÁM NEVYJDE PĚKNÁ HLADKÁ ELASTICKÁ HMOTA, KTERÁ PŮJDE TVAROVAT.NAKONEC SI POSYPTE DESKU I VÁLEČEK SOLAMYLEM / ale prý to jde i jen zase s mouč. cukrem / A ROZVÁLEJTE NA JAKOU VELIKOST POTŘEBUJETE, PODLE VELIKOSTI DORTU ČI CO BUDETE VYKRAJOVAT, JDE DĚLAT OPRAVDU VŠE, POTAHOVAT DORTY, TVOŘIT RŮŽIČKY ,FIGURKY, PÍSMENA.....JE TO FAKT SUPER!
SKVĚLĚ TO VYPADÁ, A JEŠTĚ LÉPE CHUTNÁ !
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama