............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Králík s kapustou

29. srpna 2007 v 12:50 |  králík
Suroviny
1 králík
kapusta
20 dkg slaniny
2 cibule
5 stroužků česneku
majoránka
hladká mouka
sůl
pepř
trochu vývaru

Postup
Kapustu nakrájíme na širší proužky, dáme do cedníku a spaříme.
Králíka naporcujeme a opečeme na slanině / nakrájené na kostičky/. Pak králíka vyndáme a na slanině opečeme drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme rozmačkaný česnek, sůl, pepř. Přidáme vývar a zamícháme.
Nakonec přidáme spařenou kapustu, opečeného králíka a dáme do trouby dusit pod pokličkou, dokud maso nezměkne. Jako přílohu servírujeme vařené brambory.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama