............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Kuřecí maso na moravance

30. srpna 2007 v 18:34 |  drůbež

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1Kg kuř.řízků,cca 2Kg bramor,2 Moravanky,sýr Eidam cca 300g,trošku oleje,sůl,pepř,podravka

POSTUP PŘÍPRAVY

Řízky si naklepeme,osolíme,opepříme.Oškrabeme si brambory,které nakrájíme na kolečka cca 1cm tlusté.Do pekáče na trošku oleje dáme scezené Moravanky-pokud chcete,aby to jedly i dětičky,tak musíte dát zeleninku bez feferonky :-) Na to poklademe polovičku brambor,na ně Podravku dle chuti+sůl,řízečky a zbytek brambor,které opět opodravkujeme a osolíme.Dáme péct na cca 3/4-1 hodinku-aby bylo masíčko měkké.Pak vše posypeme nastrouhaným sýrem a dáme ještě chviličku zapéct,dokud se sýr pořádně nerozteče-cca 10 min.A pak už jen plníme svá hladová bříška.Dobrou chuť!
Do pekáče na trošku oleje vysypeme zcezenou Moravanku.
Na ní poklademe polovičku nakrájených brambor na kolečka o tloušťce 1cm,které opodravkujeme a osolíme
Na to poklademe naklepané,osolené a opepřené řízečky
Opět brambory-zbytek,podravka a sůl a šup s tím do trouby.
Cca po 3/4-1 hodince,když je masíčko měkké,posypeme nastrouhaným sýrem a můžeme bobrovat.Mňam mňam pikantní dobrůtka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama