............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Kuřecí segedín

30. srpna 2007 v 18:15 |  drůbež
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g kuřecích řízků , 2 cibule , 1 lžíce mletého nebo drceného kmínu (může být i míň), 3 lžíce pálivé papriky (může být i sladká) , 500 ml vody, sáček kysaného zelí , 1 smetana na šlehání , olej , sůl , pepř , kdo má chuť může přidat i půl hrnku piva(v tom případě přidáme vody méně)

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuřecí řízky nakrájíme na kostky. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova,přidáme maso, kmín, papriku, sůl ,pepř a dále restujeme. Často mícháme aby se nám maso nepřipálilo. Po chvíli přidáme pokrájené zelí a vodu, přivedeme k varu a vaříme cca 15-20 minut. Asi po 10minutách můžeme přidat pivo. Na závěr zjemníme smetanou a krátce povaříme. Nejlépe chutná s čerstvím chlebem. DOBROU CHUŤ
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama