............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Květákové řezy

26. srpna 2007 v 12:20 |  zeleninová jídla
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

střední květák, 1 velká nakrájená cibule, 10 - 15 dkg anglické slaniny, 20 dkg strouhaného eidamu, 13 dkg hl. mouky, 130 ml. oleje, 5 rozmíchaných vajíček.

POSTUP PŘÍPRAVY

Květák nepředvařujeme! Jen ho rozebereme na menší růžičky a smícháme se vším ostatním. Vymažeme a vysypeme si zap. mísu, nebo menší pekáček, navrstvíme květákovou hmotu a dáme péct na 180 st. cca 30 min. Po půl hodince zkusíme špejlí, jako u buchty, jestli už je hotovo. Je-li zapotřebí, tak pečeme déle.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama