............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Marinované kuře Vietkong do trouby i na gril

23. srpna 2007 v 21:26 | niky |  namky na gril
Ingredience: 1 kuře
Marináda: 0,5 dl Worchestru, 0,5 dl tekuté polévkové koření (Maggi), 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžičky octa, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 lžičky pálivé papriky, 6-8 stroužků drceného česneku, 1 lžička soli (pokud nemáme Worchestr a Maggi, lze nahradit 1 dl sojové omáčky)
Postup přípravy: Kuře rozdělíme na 8 dílů a necháme marinovat, nejlépe přes noc v marinádě. Pečeme v troubě na střední výkon a podlijeme vodou.
Podáváme s nesolenou rýží přelitou výpekem. Na grilu poléváme nejlépe pivem.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama