............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Maso v čokoládě

25. srpna 2007 v 2:02 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

vepřové kotlety (nebo kýta), sůl, olej, cibule, česnek, vývar, sójová omáčka, nové koření, hořká čokoláda, sušené chilli papričky nebo feferonky

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso naklepeme, nařízneme kraje, osolíme, potřeme olejem a necháme asi hodinu odležet. Mezitím si připravíme omáčku: osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem, přidáme sójovou omáčku, tlučené nové koření a povaříme. Přisypeme strouhanou čokoládu, drcené chilli papričky nebo nadrobno pokrájené feferonky a ohříváme, dokud se čokoláda zcela nerozpustí. Naložené maso opečeme po obou stranách na grilu nebo na pánvi, pak je vložíme do čokoládové omáčky a ještě chvíli podusíme. Podáváme s brambory nebo rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama