............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Mátový sirup

27. srpna 2007 v 12:57 |  přírodní medicína a rady pro krásu atd..
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300-500 g máty i se stonky, 2 litry vody, 2 kg cukru, 3 lžíce kyseliny citronové 1 lžička pomůcky ke konzervování od dr oetker /tu můžete vynechat, ale počítejte s kratší dobou trvanlivosti/

POSTUP PŘÍPRAVY

mátu nahrubo nasekáme, spaříme a necháme 24 hod luhovat. Scezený výluh uvaříme s cukrem a ostatním a slijeme do lahví s víčkem které necháme do schladnutí dnem vzhůru. Stejně se dá vyrobit i jitrocelový, bezinkový, medunkový .... mátovým, který je výborný na trávení... vylepšuji mojito....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama