............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Moje pražská vepřová pečeně

31. srpna 2007 v 20:53 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Asi 3/4 kg vepřové kýty či plecka, může být i více...;) * česnek, * kmín, * pepř, * dvě cibule, * 3 až 5 vajec uvařených na tvrdo, * asi 20 dkg měkkého salámu, * hladká mouka nazahuštění, * sádlo nebo olej, * můžeme přidat masox

POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle nebo oleji osmažíme cibuli do světle hněda a přidáme maso a hořčici,restujeme. Podlijeme, přidáme masox, česnek (používám granulovaný), kmín a vaříme do měkka. Mezi tím si uvaříme a nakrájíme vejce, připravíme salám - buď nastrouháme nebo nakrájíme a přidáme do omáčky. Zahustíme hladkou moukou,kterou jsme si rozkvrdlali ve studené vodě a povaříme asi 10 minut za občasného míchání.
Jako příloha je moc dobrá rýže, ale můžete použít jako přílohu houskové knedlíky.
Přeji dobrou chuť...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama