............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Obrácené řízky

31. srpna 2007 v 19:24 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Vepřové na řízky,sůl pepř,anglickou slaninu,cibule,mouka ,vejce

POSTUP PŘÍPRAVY

Řízky naklepeme osolíme a opepříme.Pak je obalíme v hl.mouce a ve vajčku a na pánvy opečeme po obouch ctranách než se vajčko do zlatova upeče.Připravíme si zapékací mísu nebo hrnec.Na dno hrnce dáme slaninu a cibul a na to dáme upečené řízky ve vajčku.Na každý řízek dáme opět slaninu a cibul čím více tím lépe a tak vršíme dokud máme mísu nebo hrnec naskládaný.Přiklopíme a dáme na 20 min.do trouby péct.Pečeme tak na 200-250stupňů dokud nepustí lahodnou štávu ze slaniny acibule.Musí to být krásně opečené a vonavé.K tomu podávám bramborovou kaši a to máte vidět jak se vše sní.Tento řízek nasytí víc jak obyč.obalovaný.Přeji všem dobrou chuť.Jestli máte nějaké dotazi stačí písnout já velice ráda odpovím
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Komentáře

1 Ančulinka Ančulinka | Web | 31. srpna 2007 v 19:25 | Reagovat

už tě tam mam tky

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama