............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Panenské medajlonky s hrubozrnou hořčicí

31. srpna 2007 v 18:47 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Vepřová panenka pro 4 osoby kupuji dvě, sůl, pepř, hrubozrnná horčice, olej

Příloha: brambory, cibule, koření, olej obloha, rukola

POSTUP PŘÍPRAVY

Omytou panenku si nakrájíme na plátky, lehce poklepeme, osolíme, opepříme a potřeme horčicí. Dáme do ledničky rozležet. Mezi tím si nakrájíme cibuli a dáme do vymazaného pekáčku a na to dáme oloupané a nakrájené brambory a posypeme kořením na hranolky. Dáme péct do trouby asi na 45 minut.
Připravíme si na talíře oblohu( každý podle své chuti) a různé dresinky( my máme rádi francouzský dresink, kečup, dijónskou horčici a tatarku).
10 minut před ukončení pečení brambor začneme zprudka opékat panenku ( na chviličku z každé strany!). Hotové brambory a maso klademe na talíře a maso posypu čerstvou rukolou- nešetřím s ní, protože má výtečnou horčičnou chuť, které se k tomuto jídlu báječně hodí!!!!
Dobrou chuť
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama