............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Paprikovaný vepřový bůček

27. srpna 2007 v 17:55 |  vepřové maso
60 dkg vepřového bůčku, sůl, celý pepř, kousek cibule, česnek, mletá paprika
Opláchnutý bůček vložíme do vařící osolené vody s přísadou cibule a pepře a uvaříme doměkka, Necháme jej ve vývaru trochu vychladnout, potom vykostíme a ještě teplý potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mleté sladké paprice. Nebo můžeme pokrájet na plátky a každý plátek potřeme česnekem a obalíme v paprice.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama