............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

PÉŘOVÁ BUCHTA

25. srpna 2007 v 4:11 |  moučníky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

200 g hladké mouky, 200 g moučkového cukru, 1 prášek do pečiva, 100 ml oleje, 4 vejce, 2 zakysané smetany, 2 skořicové cukry, pudink z 1 l mléka, cukru a 2-3 vanilkových nebo čokoládových pudinků

POSTUP PŘÍPRAVY

Vejce utřeme s moučkovým cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Uvaříme pudink a horký ho nalijeme na těsto - syrové. Plech dáme do trouby, předehřáté na 200 st. Pečeme 15 minut, ne déle!!! Na horkou buchtu rozetřeme zakysané smetany a zasypeme 2 skořicovými cukry. Je to razdva hotové a moc dobré!!! :-)
TIP: hlídejte dobu pečení, jinak buchta vyteče do trouby, špatně se pak čistí. Moje zkušenost :-)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama