............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Pikantní králík

23. srpna 2007 v 16:11 | niky |  králík
Porce králíka osolíme,opepříme,opaprikujeme a dáme do pekáčku.
Mezi tím si na pánvy vyrestujeme anglickou slaninu a ke konci přidáme na plátky nakrájený černek,kmín a dáme rozpustit 1/8 másla.Tímto tukem polejeme králíka a posypeme cibulí nakrájenou na půlkolečka.Takto připraveného králíka necháme do druhého dne uležet.Pak už jen podlejeme a dáme píct.Když je maso měkké vyjmeme ho a do šťávy dáme rozpustit masox a lehce zaprášíme hl.moukou.
Příloha:Bramborový knedlík nebo rýže
Dobrou chuť
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama