............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Plňěný pstruh

31. srpna 2007 v 15:29 |  ryby a dary moře......
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Prstruh,anglická slanina,niva,olej,koření na ryby od Vitany,tymian čerstvý,citron,máslo.,petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

Pstruha -naplníme směsí:150g niva,anglická 100g na kostičky,k tomu dáme lžičku koření na ryby,ořech másla,olej trošku,nakrájenou petrželku,zamícháme.Naplníme pstruha ,posypeme koř.na ryby potřeme máslem a obalíme plátky slaniny kolem dokola stačí dva plátky a nahoru snítku tymianu.Pečeme bud v troubě 180 stupnu 45 minut do křupava,nebo dáme do alobalu,potřeme alobal olejem ,aby se nelepila kuže ,a grilujeme pomalu hodinu do křupava .Hotový pstruh pokapeme citronem....

Ještě když nám zbyde směs mužeme jí dát nahoru na pstruha nebo zabalit spolu s rybou do alobalu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama