............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

POLÉVKA Z MLETÉHO MASA S RÝŽÍ

25. srpna 2007 v 0:52 |  polévky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

20-30 dkg mletého masa (používám buď krůtí nebo z plecka), 1 větší mrkev, asi 10 cm porku, trošku másla, 1 zeleninový bujon, asi 4 polév. lžíce rýže, zelená petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

na másle orestujeme mleté maso, až jsou z něj malé kousíčky, přidáme nakrájený porek, nastrouhanou mrkev, podusíme, zalijeme zeleninovým bujonem, přidáme hned 4 lžíce nevařené rýže, vaříme cca 1/2 hodinky, dochutíme troškou vegety a dáme hoooodně zelené petrželky (tu mám v mražáku celý rok) a už jen dlabeme, u nás snad nejoblíbenější polívka. dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama