............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

PŘEKVAPENÍ V ALOBALU

28. srpna 2007 v 23:56 |  různé rychlé pokrmy

Ingredience

pro 2 osoby:
2 klobásky /např.moravské/ nebo kabanos
4 větší brambory
1 velká cibule
1 čerstvá paprika
mletá sladká paprika nebo chilli
pepř
sůl
2 polévkové lžíce oleje
2 polévkové lžíce vody
alobal na zabalení

Postup přípravy

Očištěné syrové brambory nakrájíme na středně velké plátky. Papriku na proužky a cibuli na kolečka. Klobásy nebo kabanos zbavíme vrchní slupky a podélně rozkrojíme na čtvrtky. Nachystáme si 2 větší obdélníky alobalu tak, aby se tam vešly a daly se dobře zabalit obě porce.
Na 1 stranu alobalu navrstvíme hromadu prokládanou klobáskou, brambory a uvedenou zeleninou. Každou porci mírně osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou. Kdo má rád ostré může přidat chilli nebo nasekanou feferonku. Pokapeme olejem a vodou. Přikryjeme přebývající stranou alobalu, okraje přehneme, zabalíme tak, aby nic nevytékalo. Pečeme položené na plechu v troubě asi 1/2 hodiny.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Komentáře

1 Ančulinka Ančulinka | Web | 28. srpna 2007 v 23:57 | Reagovat

ahojky chceš jmenovku?jestli jo,tak se koukni na muj blog a napiš komentář a já ti jí udělam..najdeš to v rubrice o mně...Tak se aspon koukni prošíím..díky

2 Chleba Chleba | E-mail | Web | 19. října 2011 v 8:27 | Reagovat

Souhlas

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama