............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Rajský guláš na pivě

31. srpna 2007 v 20:07 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cibule,
Vepřové maso - já dělám z kila
Sladká paprika - tak 3-4 malý lžičky,
Rajský protlak,
Černý pivo 250ml,
Masox 2kostky,
Voda podle potřeby,
Chleba,
Olej.

POSTUP PŘÍPRAVY

Masíčko s cibulkou nakrájíme a dáme zároveň restovat na olej (nesolíme!!!).

Až se masíčko zatáhne přidáme sladkou papriku, jen promícháme s masem a přidáme 1 rajskej protlak a 250ml černýho piva (zbytek vypijeme :-) ). Promícháme a přidáme masox (píši 2 kostky, ale je to pak dost silný, takže zkuste prvně 1 a pomalu přídávejte podle vlastní chuti), prohřejte, přilijte vodu a duste dokud masíčko nebude úplně měkké, podle potřeby přidávejte vodu, záleží kolik máte rádi omáčky.
Těsně před koncem zahustěte chlebem, buď jej nastrouhejte, já ho nadrobila, ale hlavně na jemno.

Povařte chlebíčkem až se zahustí a můžete jíst.
Masíčko s cibulkou dáme zároveň restovat
Až se maso zatáhne, přidáme sladkou papriku
Přidáme rajskej protlak
Promícháme a přilijeme 250ml černého piva
Dál přidáme masox a vodu
Podusíme
A přidáme rozdrolený chleba (k tomuhle množství jsem nakonec přidávala ještě skoro jednou tolik)
Chleba prohřejeme ať zahustí a hotovóóó :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Komentáře

1 Jana Tomandlová Jana Tomandlová | 10. června 2008 v 14:49 | Reagovat

Nestydíte se zkopírovat můj recept z mimibazaru? Fotky se mi naštěstí nezobrazily, tak dofám, že i ty nejsou obšlehnuté...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama