............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Šunkový řez

27. srpna 2007 v 18:32 |  speciality studené kuchyně
Ingredience:
1 tvaroh nebo 2 žervé,
máslo,
šunka v plátcích,
kapie,
případně mandarinky a ořechy.
Příprava:
Tvaroh nebo žervé vyšleháme s máslem do pěny. Takto připravenou směs střídavě nanášíme, vždy plátek šunky, pěna, šunka, pěna atd. až do výšky 3 cm. Pak dáme ztuhnout do ledničky a před podáváním krájíme na jednotlivé porce. Můžeme také přizdobit mandarinkami, ořechy, kapií.
vyobrazení
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama