............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Svařené víno bílé

28. srpna 2007 v 0:52 |  nápoje
e méně známé, ale pokud jste ho ještě nikdy nezkusili, určitě to napravte. Bílý svařák je lehčí a připravuje se jako méně sladký. Připravuje se podle uvedeného předpisu, i koření se používá stejné, ale jiné je to s ovocem. Bílý svařák je nejlepší svařit s několika kolečky grepu - růžový je sladší, bílý je více hořký. Dobré je také kolečko limety - navíc to krásně vypadá. Citrusy určitě důkladně omyjte, v ideálním případě kartáčkem, abyste je zbavili chemickým postřiků. Když je svařák připravený, vymačkejte do něj šťávu ze zbylého grepu. Ale dávejte pozor, aby nápoj nebyl příliš hořký.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama