............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

švestkový salát

29. srpna 2007 v 0:00 |  saláty,zálivky...

Ingredience

švestky
jablka
lžička cukru
2 lžíce griotky

Postup přípravy

Nakrájíme švestky a jablka na kostičky, lehounce posypeme cukrem a zalijeme griotkou. Necháme odležet asi hodinu, dvě. Griotka se musí vsáknout do ovoce, ale při dlouhém odležení pustí ovoce šťávu a je z toho břečka - takže přes noc ne!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama