............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Vaječný sulc

28. srpna 2007 v 21:29 |  speciality studené kuchyně

Potřebné suroviny

5 natvrdo uvarenych vajec,10 Dkg sunky nebo salamu,20 Dkg majonezy,35 Dkg pikantni sterilovane zeleniny,2 lzice zelatiny,sul,pepr,150ml vody

Postup přípravy

Zelatinu namocime na pul hodiny do studene vody.Do misy dame vejce,salam a zeleninu nakrajene na kousky.Vmichame majonezu,osolime,opeprime.Zelatinu rozpustime,nesmi se varit!!Kdyz castecne zchladne,pridame ji do misy.Vse dobre promichame a nalijeme do formy. nechame ztuhnout a pak krajime na platky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama