............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Vepřové maso s ananasem

23. srpna 2007 v 16:27 | niky |  vepřové maso

Ingredience pro přípravu 4 porcí:

500 g libového vepřového masa | 1 paprika | 1 rajský protlak | sůl | pepř | chilli | olej | 2 lžíce nadrobno nasekaného ananasu | jíška

Příloha:

Bílá veka.

Příprava:

Na kostičky nakrájené maso opečeme dorůžova na trošce oleje. Teprve potom přidáme sůl, pepř, špetku chilli. Pořádně několikrát promícháme a přidáme nakrájenou papriku a rajský protlak. Trochu podlijeme a dusíme doměkka.

Teprve když je maso měkké přidáváme ananas a o chvíli později šťávu z kompotu. Šťávu podle potřeby zahustíme jíškou. Necháme krátce projít varem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mneneznas Mneneznas | Web | 30. srpna 2011 v 18:05 | Reagovat

s ananasem dělám jen kuře, ale musím zkusit i vepřové :-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama