............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Vepřové na celeru(Řecká kuchyně)

24. srpna 2007 v 22:40 |  vepřové maso

700 g libového vepřového masa
lžíce tuku
vetší celer
sůl
pepř
2 vejce
citron
2 cibule

Postup :
Na tuku osmahneme dozlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy. K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama