............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Vepřové plátky v marinádě

31. srpna 2007 v 19:18 |  vepřové maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 plátků vepřové krkovice
Suroviny na marinádu: 3 vejce, 1 1/2 lžičky soli, 1 1/2 lžíce magi, 1 1/2 lžíce woršestru, 1 1/2 lžíce hořčice-plnotučné, 1 1/2 lžíce solamylu a 6 stroužků česneku rozdrtit

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny na marinádu všechny promícháme a vyšleháme. Potom marinádou protáhneme plátky masa a naskládáme do misky. Necháme uležet 24 hod. Potom je opékáme na pánvi. Maso je úžasně křehké a má výtečnou chuť.

Příloha: Pečené brambory se sýrem - Oloupané středně velké brambory, zespoda seřízneme. Zvrchu asi 6X nařízneme, ale ne až dolů. Vyskládáme brambory na vymazaný plech jeden vedle druhého. Navrch posolíme , opepříme a posypeme strouhaným sýrem. Dáme péct do trouby asi při 180 - 200 C a pečeme asi 45 minut. Jsou výborné .

Příloha : tatarská omáčka.
Zkuste, určitě budete mít doma úspěch. Jídlo je to výborné a určitě se zavděčíte.!!!!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama