............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Vídenský knedlík

27. srpna 2007 v 19:50 |  přílohy k pokrmům
Ingredience:
6 žemlí,
70 g másla,
2 vejce,
sůl,
0,25 l mléka,
zelená petrželka,
trocha strouhaného muškátového oříšku
Příprava:
Žemle rozkrájíme na kostičky a usušíme. Mléko, vejce a sůl rozkvedláme a nalijeme na žemle. Vše promícháme a necháme asi hodinu stát. Pak vaříme asi 30 minut zabalené do látkových ubrousků. Nemusejí se obracet.
Nejprve jeden knedlík v půlce přeřízneme, a je-li hotový, rozkrájíme všechny na plátky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama