............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Zeleninový nákyp

26. srpna 2007 v 11:40 |  zeleninová jídla
Ingredience: 300 g různé zeleniny (špenát, cuketa, mrkev, celer, kopřiva), 100 g smetany ke šlehání nebo zakysané smetany, 30 g strouhaného sýra (parmezán), 3 vejce, sůl, pepř, olivový olej Bertolli Extra Vergine, máslo

Postup: Zeleninu orestujeme na olivovém oleji a troše másla. Poté zeleninu rozmixujeme s vejci, smetanou, sýrem a kořením. Směsí naplníme formičky, předem vymazané máslem a vysypané moukou. Nákyp vaříme ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 140º C asi 40 minut. Podáváme teplé se sýrovou omáčkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama