............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Znojemská pečeně

31. srpna 2007 v 16:28 |  hovězí maso
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600g hovězí zadní
2-3 cibule
mrkev, petržel
máslo
celý pepř, nové koření
kyselé okurky
špek
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Prošpikujeme maso. Cibuli a zeleninu dáme na rozpuštěné máslo. Vše na kolečka. Přidáme špek. Na to vložíme maso. Opečeme po všech stranách. Přidáme koření, podlijeme a dáme do trouby. Když ej maso měkké, tak ho nakrájíme a na něj nakrájíme kys. okurku. Omáčku ochutíme lákem z okurek. Zahustíme. Propasírujeme na maso.

Příloha: knedlík, rýže
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama