............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

KRÁLÍK V ŠUNKOVÉM KABÁTĚ

7. září 2007 v 12:34 |  králík

Ingredience

1 králičí zadek, 50 g slaniny, 1 lžíce oleje, 250 g hladké mouky, 100 g másla, 100 ml bílého vína, 300 ml vývaru, 1 lžíce hladké mouky, mletý pepř, sůl, 1 citrón, vegeta.

Příprava

Zadní díl králíka nasekáme na porce, prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme odležet. Porce králíka balíme do plátků šunky, které připíchneme k masu párátky. Poté porce králíka vložíme na pekáč spolu s kouskem másla a pečeme v troubě. Při pečení podléváme maso vývarem a bílým vínem. Měkké maso vyjmeme a odstraníme párátka. Výpek zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a provaříme. Na závěr přichutíme worcesterovou omáčkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se vám líbí můj blog??

Výborný
Dobrý
Ujde
Nic moc

Komentáře

1 yarda yarda | Web | 9. září 2007 v 0:08 | Reagovat

Máš bezva blog a super papáníčka

taky jich pár mám na blogu, když budeš mít chuť a čas tak se mrkni

2 karolina karolina | E-mail | Web | 9. září 2007 v 12:30 | Reagovat

ahoj nechceš se zúčastnit sonb na mym blogu určitě máš šanci zvítězit!!!

3 Bobo Bobo | Web | 9. září 2007 v 14:44 | Reagovat

pěkné... zajímavý blog... žádný blog o jídle a receptech sem jěště neviděla... určo když nebudu vědět co ukuchtit tak sem mrknu...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama