............................................................Každou kuchařku nejvíc chválí vyjedené talíře..............................

Hořčicové kuře s kaší z celeru a mrkve

3. března 2016 v 18:35 | Nikysek |  drůbež
Celer a mrkev oloupejte a nakrájejte na plátky (práci vám ušetří robot), vložte do hrnce a zalijte horkou vodou. Lehce osolte, přiklopte a povařte doměkka, deset až dvanáct minut.Mezitím nakrájejte maso a obalte ho v mouce se solí a pepřem. Olej zahřejte na velké nepřilnavé pánvi a maso ze všech stran zprudka opečte do světlehněda. Vmíchejte hrubozrnnou hořčici a vývar, přiveďte k varu. Nezakryté povařte za občasného míchání tři až šest minut, aby bylo kuře hotové a omáčka zhoustla.
Vařenou zeleninu slijte a rozšťouchejte na hrubou kaši. Rozdělte na talíře, přidejte maso i omáčku. Podávejte s fazolkami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama